Cozi de homar cu sos de scufundare Chutney Curry
Cozile de homar cu sos de scufundare Chutney Curried ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $6.86 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 178 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, pudră de curry, chutney de mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ EatingWell Sos De Scufundare Homar, Rețetă de homar Tempura (cu sos de scufundare), și Sos De Scufundare Cu Homar Roșu Pina Colada.
Instrucțiuni
Împărțiți cojile de homar pe lungime, tăind cojile superioare dure și sub scoici cu foarfece de bucătărie.
Îndepărtați carnea de homar prin coji despicate. Aruncați cojile.
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Combinați sucul și 1/2 linguriță de pudră de curry.
Așezați sparanghelul și cozile de homar pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ungeți o jumătate de amestec de suc peste homar și sparanghel. Se fierbe la 5 1/2 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 12 minute, ungând adesea cu amestecul de suc rămas.
Scoateți din cuptor; tăiați carnea de homar în felii groase de 1/2 inch.
Combinați restul de 1/2 linguriță de pudră de curry, smântână, chutney și coriandru, amestecând bine. Aranjați sulițele de sparanghel și feliile de homar pe farfurii individuale de servire.
Se servește cu sos de chutney.