Cozi de homar braconate și stridii prăjite cu mango și Avocado pur și pur
Cozile de homar braconate și stridiile prăjite cu mango și Avocado pur și simplu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $13.35 pe portie. O porție conține 606 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, boabe de piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cozi de homar braconate și stridii prăjite cu mango și Avocado pur și pur, Cozi de homar la grătar cu salată de nectarină-Avocado, și Somon pocat cu piure de Avocado și salată de mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau procesator de alimente, combinați sucul de mango, zahăr, lămâie și lămâie și procesați până la omogenizare. Se condimentează după gust cu sare, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Lămâie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-un blender sau procesator de alimente, combinați avocado, smântână, lime cheie și suc de lămâie și procesați până la omogenizare. Se condimentează după gust cu sare, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Într-o oală mare la foc moderat, aduceți la fierbere apa, vinul, jumătățile de lămâie, frunzele de dafin, boabele de piper și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Lămâie
Apă
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cozile de homar și braconați timp de 6 minute, apoi transferați pe o foaie mare de copt pentru a lăsa să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, deschideți cojile de homar și îndepărtați carnea. Puneți deoparte în timp ce prăjiți stridiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Homar
Stridii
Coji De Paste
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Tapetați o foaie mare de copt cu prosoape de hârtie. Umpleți o cratiță medie cu fund greu cu 1 inch de ulei, lăsând cel puțin 3 inci între ulei și partea superioară a cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Tigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul la foc moderat până când un termometru pentru prăjit înregistrează 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
3
Într-un castron mic, amestecați făina, cayenne, boia și sarea. Dragați stridiile în amestecul de făină, scuturând orice exces. Lucrând în loturi, prăjiți stridiile, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Stridii
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Transferați așa cum ați făcut pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie. Continuați să prăjiți stridiile rămase, readucând uleiul la 350 cm.f între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
1
Într-o tigaie mare saut la foc moderat, topiți untul și usturoiul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga carnea de coada de homar si saut-ul, ungand cu untul topit, pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Unt
Carne
3
Aranjați 1 coadă de homar și 3 stridii pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Stridii
4
Se servește cu mango și avocado pur și simplu pe lateral.
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gilbert Picq Chablis. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.