Cozi de homar braconate și stridii prăjite cu mango și Avocado pur și pur

Cozi de homar braconate și stridii prăjite cu mango și Avocado pur și pur
Cozile de homar braconate și stridiile prăjite cu mango și Avocado pur și simplu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $13.35 pe portie. O porție conține 606 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, boabe de piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cozi de homar braconate și stridii prăjite cu mango și Avocado pur și pur, Cozi de homar la grătar cu salată de nectarină-Avocado, și Somon pocat cu piure de Avocado și salată de mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau procesator de alimente, combinați sucul de mango, zahăr, lămâie și lămâie și procesați până la omogenizare. Se condimentează după gust cu sare, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LămâieLămâie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-un blender sau procesator de alimente, combinați avocado, smântână, lime cheie și suc de lămâie și procesați până la omogenizare. Se condimentează după gust cu sare, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
VarVar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-o oală mare la foc moderat, aduceți la fierbere apa, vinul, jumătățile de lămâie, frunzele de dafin, boabele de piper și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LămâieLămâie
ApăApă
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cozile de homar și braconați timp de 6 minute, apoi transferați pe o foaie mare de copt pentru a lăsa să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, deschideți cojile de homar și îndepărtați carnea. Puneți deoparte în timp ce prăjiți stridiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
HomarHomar
StridiiStridii
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Tapetați o foaie mare de copt cu prosoape de hârtie. Umpleți o cratiță medie cu fund greu cu 1 inch de ulei, lăsând cel puțin 3 inci între ulei și partea superioară a cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul la foc moderat până când un termometru pentru prăjit înregistrează 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
3
Într-un castron mic, amestecați făina, cayenne, boia și sarea. Dragați stridiile în amestecul de făină, scuturând orice exces. Lucrând în loturi, prăjiți stridiile, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
StridiiStridii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Transferați așa cum ați făcut pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie. Continuați să prăjiți stridiile rămase, readucând uleiul la 350 cm.f între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Într-o tigaie mare saut la foc moderat, topiți untul și usturoiul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga carnea de coada de homar si saut-ul, ungand cu untul topit, pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
UntUnt
CarneCarne
3
Aranjați 1 coadă de homar și 3 stridii pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
StridiiStridii
4
Se servește cu mango și avocado pur și simplu pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gilbert Picq Chablis. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Gilbert Picq Chablis
Gilbert Picq Chablis
În mod normal, acest lucru provine din 12 colete și este invariabil plin de esență de scoici cremoase, făcându-l un Chablis prin excelență.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista