Cozi de bou fierte cu vin roșu
Coada de bou fiartă cu vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.93 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1316 calorii, 142g de proteine, și 60g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, frunze de rozmarin, sare și piper și alte câteva ingrediente, le puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vin Fiert Oxtails, Cozi De Bou Fierte Și Paste De Vin Roșu De Casă, și Cina de duminică: vin roșu și cozi de bou fierte cu roșii.
Instrucțiuni
Clătiți cozile de bou și uscați-le; tăiați și aruncați excesul de grăsime.
Se presară ușor peste tot cu sare și piper și se pune într - o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci.
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450, rotind o dată cu clești, până când cozile de bou sunt bine rumenite peste tot, 30 până la 40 de minute în total.
Adăugați vin, bulion, 1/4 cană de oțet, rozmarin, tarhon și cimbru în tigaie. Se amestecă ușor pentru a se amesteca și racla biți rumenite gratuit. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 1/4 până la 2 3/4 ore.
Mound piure de cartofi în mod egal în Centrele a patru boluri largi, puțin adânci. Cu clești, ridicați cozile de bou din lichidul de fiert și aranjați în mod egal în jurul piureului de cartofi. Împrăștiați legumele caramelizate peste carne, acoperiți ușor cu folie și păstrați la cald într-un cuptor de 200.
Degresați și aruncați orice grăsime din lichidul de fierbere. Se fierbe, neacoperit, la foc mare, amestecând des, până se reduce la 3 căni, 12 până la 14 minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 2 linguri de apă până se omogenizează. Se amestecă în lichid de fierbere și se amestecă până când amestecul fierbe și se îngroașă. Gustați și, dacă doriți, adăugați încă 1 până la 2 lingurițe de oțet.
Sos de oală peste carne și legume caramelizate; garnisiți cu crenguțe de cimbru.
Se adaugă sare și piper după gust.
Yukon Aur Piure De Cartofi. Peel 2 lire Yukon aur sau cartofi roșcat; se taie în bucăți de 2 inch.
Combinați cartofii și aproximativ 1 litru de apă într - o tigaie de 3 până la 4 litri. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți până când cartofii se zdrobesc foarte ușor, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii și reveniți la tigaie.
Între timp, încălziți 3/4 cană de lapte sau jumătate și jumătate și 2 linguri de unt sau margarină într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până la abur sau încălziți într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu.
Adăugați amestecul de lapte în cartofi și amestecați cu un mixer electric la viteză medie sau cu un tocător de cartofi până la omogenizare. Condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți sau acoperiți și păstrați cald într-un cuptor de 200 până când este gata de utilizare.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Legume Rădăcinoase Caramelizate. Curățați 2 morcovi (aproximativ 3 oz. fiecare) sau 12 morcovi (max. 3/4 în. gros), 1 păstârnac (aproximativ 6 oz.) sau 12 păstârnac pentru copii (max. 1 în. gros), 1 nap (aproximativ 8 oz.) sau 12 napi pentru copii (max. 1 în. lat) și 1 lb. ceapă perlată sau 12 ceapă cipollini (max. 1 1/2 în. larg; sau utilizați 10 oz. ceapă perlată congelată, dezghețată).
Tăiați morcovii și păstârnacul transversal în felii groase de 1/2 inch și Napul în zaruri de 3/4 inch; dacă folosiți legume pentru bebeluși, lăsați întregi. Într - o tigaie de 9 x 13 inci, amestecați legumele cu 1 1/2 linguri ulei de măsline și 1 lingură frunze proaspete de cimbru tocate.
Se presară ușor cu piper.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450, întorcând legumele ocazional cu o spatulă largă, până se rumenesc bine și se înmoaie când sunt străpunse, aproximativ 30 de minute.
Se adaugă sare după gust.
Se servește cald sau la temperatura camerei.