Cowboy Quiche

Cowboy Quiche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 403 calorii, 14g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână crustă de plăcintă necoaptă, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până crusta plăcintă unbaked ai putea urma acest curs principal cu Tarta cu caise-zmeura ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quiche de dovlecel și brânză de capră (Quiche de Zucchini au ch, de asemenea, de dovleac), Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), și Madame Quiche ' s Quiche au Fromage pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ceapa în unt într-o tigaie mare la foc mediu-mic timp de cel puțin 15 până la 20 de minute (poate mai mult), amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste intens. Se lasă deoparte să se răcească.Se prăjește slănina până se mestecă. Se toacă în bucăți mari de mușcătură și se lasă deoparte să se răcească. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Întindeți crusta de plăcintă și apăsați-o într-o tigaie mare, canelată, adâncă (sau într-o tigaie adâncă). Bateți ouăle, smântâna, sarea și piperul într-un castron mare, apoi amestecați ceapa, slănina și brânza.
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă.
Așezați tigaia pe o foaie de copt cu margini, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și coaceți-o timp de aproximativ 40 până la 45 de minute.
Scoateți folia și continuați să coaceți timp de 10 până la 15 minute, sau până când quiche-ul este setat și crusta este maro aurie. (Quiche-ul va părea în continuare ușor slăbit, dar va continua să se stabilească odată scos din cuptor.)
Scoateți din cuptor și lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute. Dacă folosiți o tigaie, scoateți quiche-ul din tigaie, tăiați-l în felii cu un cuțit ascuțit și serviți!