Cowboy Mexican Dip

Cowboy Mexican Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Cowboy Mexican Dip. Pentru 33 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de tamale de vită, roșii conservate, chili fără fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pizza Dip, Buffalo Pui Dip, și Dip De Vinete Afumate.

Instrucțiuni

1
Așezați tamalele, chili-ul, roșiile tăiate cubulețe și brânza procesată într-un aragaz lent. Setați căldura la mare și gătiți, amestecând ocazional până când brânza este topită. Reduceți căldura la minim pentru a menține scufundarea caldă în timpul servirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se servește cu chipsuri de porumb sau chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista