Covrigi Moi
Covrigi moi este un vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare de covrig, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Covrigi Moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu un cârlig de aluat, amestecați 2 linguri de apă caldă cu drojdia și lăsați să stea până se spumează.
Adăugați restul de 1 1/3 căni de apă caldă împreună cu zahărul și rotiți pentru a dizolva zahărul.
Adăugați făina și amestecați la viteză medie-mică până se formează un aluat ferm și flexibil.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați timp de 2 minute.
Rulați aluatul într-un cârnați lung de 2 picioare.
Tăiați aluatul în 20 de bucăți. Acoperiți cu plastic și o cârpă umedă și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Rulați fiecare bucată de aluat într-o frânghie lungă de 12 inci. Pentru a forma covrigi, modelați fiecare frânghie într-un U; traversați cele două părți ale U una peste alta, răsuciți și apăsați capetele în jos pe covrig. Aranjați covrigii pe o suprafață ușor făinată la aproximativ 1 inch distanță și acoperiți cu folie de plastic ușor unsă.
Lăsați covrigii să se odihnească 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un vas mare, aduceți apa rece la fierbere.
Adăugați bicarbonatul de sodiu. Glisați cu grijă 5 covrigi în apa clocotită și fierbeți timp de 30 de secunde, rotind o dată. Folosind o lingură cu fante, transferați covrigii într-un raft pentru a se scurge cu partea dreaptă în sus; se presară ușor cu sare. Repetați cu covrigii rămași, în 3 loturi.
Ulei ușor 2 foi de copt. Aranjați covrigii pe foile de copt și coaceți pe rafturile superioare și mijlocii ale cuptorului timp de aproximativ 10 minute, sau până se rumenesc peste tot; deplasați tigăile de sus în jos și înapoi în față la jumătatea drumului, dacă este necesar, pentru coacere uniformă.
Lăsați covrigii să se răcească pe foile de copt timp de aproximativ 5 minute, apoi transferați-i într-un suport.
Se servește cald sau la temperatura camerei, cu muștar.