Covrigi Moi

Covrigi Moi
Covrigii moi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Un amestec de miere, aluat de pâine, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare includ Covrigi Moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi.

Instrucțiuni

1
Împărțiți aluatul în 14 bucăți. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare bucată de aluat într-o frânghie de 16 inci, apoi formați-o într-o formă de covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Transferați aluatul la frigider până când este gata să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Într-o oală mare, aduceți 4 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați covrigi, câte 3 și gătiți până când covrigii se ridică la suprafață, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
6
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie. Aranjați covrigi la distanță de 3 inci pe tigăi cu foi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Periați cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Se presară cu sare grosieră sau cu alegerea toppingurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
9
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Întindeți aluatul în frânghii, formați-l în covrigi și braconați conform instrucțiunilor de mai sus. Aranjați pe tigăi de foi cu unt, periați cu ou bătut, conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Se presară parmezan și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Într-un castron mic, combinați zahărul pudră și scorțișoara cu 1 până la 2 linguri de apă (suficientă apă pentru a face o glazură). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Întindeți aluatul în frânghii, formați-l în covrigi și braconați conform instrucțiunilor de mai sus. Chiar înainte de coacere, periați covrigii cu miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Scoateți covrigii din cuptor și, în timp ce sunt încă calzi, periați cu glazură de scorțișoară-zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista