Covrigi Moi
Covrigii moi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Un amestec de miere, aluat de pâine, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare includ Covrigi Moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi.
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul în 14 bucăți. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare bucată de aluat într-o frânghie de 16 inci, apoi formați-o într-o formă de covrig.
Transferați aluatul la frigider până când este gata să fiarbă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o oală mare, aduceți 4 litri de apă la fierbere.
Adăugați covrigi, câte 3 și gătiți până când covrigii se ridică la suprafață, aproximativ 2 minute.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie. Aranjați covrigi la distanță de 3 inci pe tigăi cu foi cu unt.
Se presară cu sare grosieră sau cu alegerea toppingurilor.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Întindeți aluatul în frânghii, formați-l în covrigi și braconați conform instrucțiunilor de mai sus. Aranjați pe tigăi de foi cu unt, periați cu ou bătut, conform instrucțiunilor de mai sus.
Se presară parmezan și praf de usturoi.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Într-un castron mic, combinați zahărul pudră și scorțișoara cu 1 până la 2 linguri de apă (suficientă apă pentru a face o glazură). Pune deoparte.
Întindeți aluatul în frânghii, formați-l în covrigi și braconați conform instrucțiunilor de mai sus. Chiar înainte de coacere, periați covrigii cu miere.
Scoateți covrigii din cuptor și, în timp ce sunt încă calzi, periați cu glazură de scorțișoară-zahăr.