Covrigi I
Covrigi s-ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 193 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 10 cenți pe porție. 131 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți drojdie activă, apă caldă, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Covrigi, Covrigi, și Covrigi.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună făina neacoperită, 3 linguri de zahăr, 1-1/2 lingurițe de sare, drojdie, apă și unt în mașina de pâine pe setarea manuală.
Sau, amestecați 1-1 / 2 cană făină, 3 linguri zahăr, 1-1/2 lingurițe sare și drojdie.
Încălziți apa și untul la 120-130 grade F.
Adăugați apă la ingredientele uscate; bateți 2 minute la viteză medie pe mixer.
Adăugați 1/2 cană de făină, bateți la viteză mare 2 minute. Se amestecă mai multă făină pentru a face un aluat rigid. Frământați 8-10 minute. Acoperiți și lăsați să se ridice. Punch jos. Acoperiți; lăsați să se odihnească 15 minute.
Scoateți din mașina de pâine.
Împărțiți aluatul în 12 bucăți; formați 3 bucăți în bile netede. Poke o gaură de 1 inch în fiecare. Aruncați covrigi într-o tigaie mare cu apă de 1 inch (la foc mic) cu 1 lingură de zahăr și 2 lingurițe de sare în apă. Gatiti la foc mic mediu timp de 3 minute, intoarceti si gatiti 2 minute; întoarceți din nou, gătiți încă 1 minut.
Scurgeți pe prosoape. Repetați pentru restul de aluat.
Așezați pe foaia de prăjituri unsă.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 20-25 de minute.
Scoateți din foi și răciți. Dacă doriți, înainte de coacere, amestecați 1 albus de ou și 1 lingură de apă, periați pe covrigi și presărați semințe de susan, mac sau chimen.