Covrigi cu șuncă și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați covrigi de șuncă și brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 448 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână covrigi, ceapă, fulgi de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza covrigi ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți crema de brânză pe părțile tăiate ale covrigilor.
Așezați pe o foaie de copt unsă, cu crema de brânză în sus.
Tăiați șunca și brânza cheddar în 2-in. pătrate; așezați peste cremă de brânză.
Jumătatea superioară a covrigilor cu roșii și ceapă și jumătate cu ananas și pătrunjel.
Coaceți la 350 de minute timp de 10 minute sau până când brânza este topită.