Covrigi Cu Brânză Din Plante
Covrigi de brânză din plante necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 148 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmezan, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Covrigi de usturoi coapte cu brânză de cidru, Covrigi moi din plante de usturoi, pas cu pas, și Covrigi cu baie de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, parmezanul, praful de usturoi, busuiocul, rozmarinul și oregano într-un bol mare.
Tăiați untul în cuburi mici și adăugați amestecul de făină. Folosiți un blender de patiserie sau 2 cuțite pentru a tăia untul în făină; continuați până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Se amestecă brânza.
Presărați apă, câte 1 lingură pe rând, peste amestecul de făină; amestecați ușor până când aluatul este uniform umed și se agață. Nu poți folosi toată apa.
Formați aluatul într-un disc și împărțiți-l în 12 bucăți egale. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este ferm.
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C). Pe o suprafață înmuiată, rotiți câte o bucată de aluat pe rând într-o rolă lungă de 11 inci. Pentru a forma în covrigi: capetele curbe ale fiecărei frânghii pentru a face un cerc; capetele încrucișate în partea de sus. Twist se termină o dată, și pune peste partea de jos a cercului.
Așezați pe foi de copt unse.
Așezați covrigi, la o distanță de 2 centimetri, pe o foaie de copt ung.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturile de sârmă.