Covrigi Adevărați
Covrigi reale ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă vegană servește 12 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 301 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr, sirop de malț de orz, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid, Granola de zi cu zi de la Real Food, Real Simple, și Budincă De Porumb Adevărată + Prieteni Adevărați.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de apă caldă și drojdie în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu cârlig de aluat; lăsați să stea 5 minute sau până când se formează bule la suprafață. Cântăriți sau lingurați ușor 13 uncii de făină (aproximativ 6 1/4 căni) în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină, sirop și sare în amestecul de drojdie.
Se amestecă aluatul la viteză mică 6 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați 2 minute sau până când este neted și elastic; adăugați suficient din restul de 1/4 cană de făină, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 12 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), formați fiecare porție într-o bilă. Faceți o gaură în centrul fiecărei mingi folosind degetul arătător. Folosind degetele ambelor mâini, trageți ușor aluatul departe de centru pentru a face o gaură de 1 1/2 inch.
Așezați covrigi pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor covrigi cu spray de gătit; acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați să crească 10 minute (covrigi vor crește doar ușor).
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați 12 căni de apă și 3/4 cană de zahăr într-un cuptor olandez și aduceți la fierbere. Coborâți ușor 3 covrigi în tigaie. Gatiti timp de 30 de secunde.
Transferați covrigii pe o grătar ușor acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu bagelele rămase, lucrând în loturi de Împărțiți bagelele între două foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 450 timp de 7 minute. Rotiți tigăile și coaceți timp de 7 minute sau până devin aurii. Se răcește pe rafturi de sârmă.