Covrigei Pesto

Covrigei Pesto
Pesto covrigi este un vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 28 și costă 33 de cenți pe porție. Dacă aveți busuioc, sare de mare, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Covrigei Pesto, Chiftele de curcan Pesto și afine cu sos de scufundare cu iaurt Pesto, și Covrigei.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 1/2 căni de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F), drojdia și agave într-un castron. Puneți deoparte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un robot de bucătărie echipat cu lama de aluat, pulsați făina integrală de grâu, 2 căni de făină universală și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Sare De MareSare De Mare
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați 1 ou și amestecul de drojdie și pulsați la intervale de 10 secunde până când aluatul se reunește, aproximativ 3 impulsuri. Întoarceți-vă pe o scândură făinoasă. Frământați de 10 până la 12 ori, adăugând până la 3/4 cană mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
4
Tăiați aluatul în 4 porții egale; acoperiți cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Pe o placă făinoasă, întindeți o bucată de aluat într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci, gros de 1/4 inci, cu o latură mai scurtă orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Întindeți 2 1/2 linguri cremă de brânză pe mijlocul aluatului; îndoiți treimea inferioară a aluatului peste brânză, apoi întindeți încă 2 1/2 linguri cremă de brânză și 2 linguri pesto peste partea pliată. Îndoiți treimea superioară a aluatului peste pesto. Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Tăiați în șapte benzi de 11 pe 2 inci.
8
Pe rând, ciupiți marginile lungi tăiate ale fiecărei benzi împreună și rotiți-vă într-o frânghie de 12 inci cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Transferați frânghia pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Prindeți capetele și aduceți-le unul spre celălalt, formând o formă de U, apoi traversați capătul stâng peste capătul drept pentru a face o formă de covrig. Treceți din nou capătul stâng peste dreapta pentru a face o răsucire în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Repetați cu restul de 3 bucăți de aluat și restul de cremă de brânză și pesto, distanțând covrigii la 3 inci. Lăsați deoparte timp de 10 până la 15 minute; Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CovrigiCovrigi
AluatAluat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Bateți oul rămas într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Ungeți covrigii cu oul; se presară cu sare de mare grosieră și busuioc uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Busuioc UscatBusuioc Uscat
CovrigiCovrigi
OuăOuă
13
Coaceți până se rumenesc, 16 până la 18 minute, verificând covrigii la fiecare 5 minute pentru a evita coacerea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Fotografie de Victor Schrager
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții28
Scor De Sănătate7
Revista