Covrigei Pesto
Pesto covrigi este un vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 28 și costă 33 de cenți pe porție. Dacă aveți busuioc, sare de mare, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Covrigei Pesto, Chiftele de curcan Pesto și afine cu sos de scufundare cu iaurt Pesto, și Covrigei.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 1/2 căni de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F), drojdia și agave într-un castron. Puneți deoparte 5 minute.
Într-un robot de bucătărie echipat cu lama de aluat, pulsați făina integrală de grâu, 2 căni de făină universală și sarea de mare.
Adăugați 1 ou și amestecul de drojdie și pulsați la intervale de 10 secunde până când aluatul se reunește, aproximativ 3 impulsuri. Întoarceți-vă pe o scândură făinoasă. Frământați de 10 până la 12 ori, adăugând până la 3/4 cană mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Tăiați aluatul în 4 porții egale; acoperiți cu un prosop curat.
Pe o placă făinoasă, întindeți o bucată de aluat într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci, gros de 1/4 inci, cu o latură mai scurtă orientată spre dvs.
Întindeți 2 1/2 linguri cremă de brânză pe mijlocul aluatului; îndoiți treimea inferioară a aluatului peste brânză, apoi întindeți încă 2 1/2 linguri cremă de brânză și 2 linguri pesto peste partea pliată. Îndoiți treimea superioară a aluatului peste pesto. Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci.
Tăiați în șapte benzi de 11 pe 2 inci.
Pe rând, ciupiți marginile lungi tăiate ale fiecărei benzi împreună și rotiți-vă într-o frânghie de 12 inci cu mâinile.
Transferați frânghia pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Prindeți capetele și aduceți-le unul spre celălalt, formând o formă de U, apoi traversați capătul stâng peste capătul drept pentru a face o formă de covrig. Treceți din nou capătul stâng peste dreapta pentru a face o răsucire în mijloc.
Repetați cu restul de 3 bucăți de aluat și restul de cremă de brânză și pesto, distanțând covrigii la 3 inci. Lăsați deoparte timp de 10 până la 15 minute; Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Bateți oul rămas într-un castron.
Ungeți covrigii cu oul; se presară cu sare de mare grosieră și busuioc uscat.
Coaceți până se rumenesc, 16 până la 18 minute, verificând covrigii la fiecare 5 minute pentru a evita coacerea excesivă.
Fotografie de Victor Schrager