Covrig piure de cartofi Bites este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 555 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți maioneză, cartofi rămași, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 94 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Mușcături De Piure De Cartofi La Cuptor, Mușcături Încărcate De Piure De Cartofi, și Fierbinte Covrig Musca.
Instrucțiuni
1
Așezați ingredientele sosului de scufundare într-un castron mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se servește cu mușcături de piure de covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Pentru mușcăturile de cartofi: într-un cuptor olandez sau friteuză, turnați uleiul la o adâncime de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Încălziți uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
5
Combinați cartofii cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Se amestecă făina și muștarul. Lingură aproximativ 1 lingură îngrămădită, se formează în bile și se rulează în covrigii zdrobiți. Se prăjește adânc până când mușcăturile plutesc în vârf și se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Se servește cu sosul de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8
Așezați ingredientele sosului de scufundare într-un castron mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se servește cu mușcături de piure de covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
10
Pentru mușcăturile de cartofi: într-un cuptor olandez sau friteuză, turnați uleiul la o adâncime de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
11
Încălziți uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
12
Combinați cartofii cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
13
Se amestecă făina și muștarul. Lingură aproximativ 1 lingură îngrămădită, se formează în bile și se rulează în covrigii zdrobiți. Se prăjește adânc până când mușcăturile plutesc în vârf și se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime