Covrig Piure De Mușcături De Cartofi
Covrig piure de cartofi Bites este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 555 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți maioneză, cartofi rămași, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 94 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Mușcături De Piure De Cartofi La Cuptor, Mușcături Încărcate De Piure De Cartofi, și Fierbinte Covrig Musca.
Instrucțiuni
Așezați ingredientele sosului de scufundare într-un castron mic și amestecați bine.
Se servește cu mușcături de piure de covrig.
Pentru mușcăturile de cartofi: într-un cuptor olandez sau friteuză, turnați uleiul la o adâncime de 5 inci.
Încălziți uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Combinați cartofii cu oul.
Se amestecă făina și muștarul. Lingură aproximativ 1 lingură îngrămădită, se formează în bile și se rulează în covrigii zdrobiți. Se prăjește adânc până când mușcăturile plutesc în vârf și se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Se servește cu sosul de muștar.
Așezați ingredientele sosului de scufundare într-un castron mic și amestecați bine.
Se servește cu mușcături de piure de covrig.
Pentru mușcăturile de cartofi: într-un cuptor olandez sau friteuză, turnați uleiul la o adâncime de 5 inci.
Încălziți uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Combinați cartofii cu oul.
Se amestecă făina și muștarul. Lingură aproximativ 1 lingură îngrămădită, se formează în bile și se rulează în covrigii zdrobiți. Se prăjește adânc până când mușcăturile plutesc în vârf și se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Se servește cu sosul de muștar.