Covrig Challah
Reteta covrig Challah este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 2 porții cu 901 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Funcționează bine ca o pâine la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Covrig Challah, Covrig Challah Rolls, și Sandviș Ruben pe rulouri de covrig Challah pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ingrediente covrig Challah3 / 4 cană apă caldă2 1/4 linguriță drojdie uscată activă (un pachet)1 lingură zahăr alb1 lingură ulei vegetal (eu folosesc canola)1 1/4 linguriță sare1 OU2 până la 3 căni de făină4 litri (16 căni) apă1 / 2 cană bicarbonat de sodiu1 / 2 cană zahăr brun închis
Făină de porumb pentru praful foii de copt
Kosher sau sare grosieră pentru praf2 linguri unt topit sau margarină ( opțional-dacă folosiți unt, pâinea nu mai este pareve)ingrediente pentru spălarea Ouului1 gălbenuș de OU1 lingură apă rece1 / 4 linguriță zahăr alb1 / 4 linguriță sare
De asemenea, veți avea nevoie de
Bol de amestecare, 2 prosoape netede de bucătărie sau ceai, cratiță, foaie mare de prăjituri (sau 1 foaie mare și 2 jumătăți), 2 spatule mari, Tel, tigaie de prăjire sigură pentru aragaz sau oală ovală cu deschidere largă deasupra, hârtie pergament, perie de patiserie
Porții: 2 mici covrig challahs