Coupe-ul cu Mousse de lămâie-ghimbir al lui Joanne Chang

Coupe-ul cu Mousse de lămâie-ghimbir al lui Joanne Chang
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Coupe-ul cu Mousse de lămâie-ghimbir al lui Joanne Chang. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica unt, ouă, suc de lamaie mililitri, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle Brioche cu zahăr și condimente (adaptate din făina lui Joanne Chang), Coupe de ciocolată cu Mousse de cacao, și Cheesecake-ul cu lămâie aproape fără grăsimi al lui Joanne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți caș de lămâie: într-o cratiță medie, nereactivă, combinați sucul de lămâie și untul, puneți-l la foc mediu-mare și încălziți până la fierbere. Între timp, într-un castron mediu, rezistent la căldură, amestecați ouăle și gălbenușurile până se omogenizează, apoi amestecați încet zahărul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți amestecul de suc de lămâie de pe foc și bateți treptat puțin din el în amestecul de zahăr-ou. Continuați să bateți lichidul fierbinte în amestecul de zahăr-ou, puțin câte puțin, până când totul a fost încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Întoarceți conținutul vasului în cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând continuu cu o lingură de lemn și asigurându-vă că răzuiți frecvent fundul tigaiei pentru a preveni amestecarea ouălor, timp de 5 până la 8 minute, sau până când amestecul se îngroașă și acoperă lingura gros. Pentru a testa, trageți degetul de-a lungul spatelui lingurii; cașul ar trebui să țină traseul pentru o secundă sau două înainte de a se umple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți cașul de pe foc și strecurați-l prin sită într-un vas mediu, rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Bateți vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Așezați o bucată de folie de plastic direct deasupra cașului pentru a preveni formarea unei piele. Acoperiți bine și dați-l la frigider timp de 1 până la 2 ore sau până la rece înainte de utilizare. Cașul poate fi păstrat până la 5 zile într-un recipient etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Faceți Mousse: într-o cratiță medie, combinați smântâna și ghimbirul proaspăt și măcinat și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se ia de pe foc și se lasă crema să stea aproximativ 1 oră pentru a se infuza cu ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
9
Se transferă într-un recipient etanș și se dă la frigider cel puțin peste noapte sau până la 4 zile.
10
Când sunteți gata să serviți mousse-ul, strecurați crema răcită în vasul mixerului de suport sau într-un castron mare dacă utilizați un mixer portabil. Bateți crema la viteză medie până când ține un vârf rigid. Apoi, folosind o spatulă de cauciuc, pliați cașul de lămâie în frisca doar până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Împărțiți mousse-ul în mod egal între bolurile de servire și acoperiți cu ghimbirul confiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista