Cotletele de miel în aer liber

Cotletele de miel în aer liber
Reteta cotlete de Miel al fresco pot fi făcute în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați pâine, ulei de măsline, miel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Reformați Cotletele de miel (Cotlete de miel pane cu șuncă), Cotletele medii de miel ale lui Mohamed, și Cotlete De Miel Pane, sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt și coaceți timp de 8-10 minute până se prăjesc. Între timp, frecați uleiul de măsline pe toate rafturile de miel, condimentați generos cu sare și piper, apoi puneți-le într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Raft De MielRaft De Miel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Scoateți pâinea din cuptor și puneți mielul înăuntru. Prăjiți mielul timp de 10 minute, apoi lăsați deoparte aproximativ 5 minute să se răcească. În timp ce așteptați, rupeți pâinea prăjită într-un robot de bucătărie, adăugați usturoiul, pătrunjelul și menta și condimentați cu sare și piper. Se toacă până când ai firimituri grosiere, apoi se răstoarnă într-un vas larg și puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Când mielul este suficient de rece pentru a fi manevrat, întindeți muștarul pe părțile, fundul și capetele cărnoase. Țineți un suport de oase și așezați-l în firimiturile de ierburi, apoi scoateți mână de firimituri și apăsați-le peste muștar. Repetați cu celelalte 2 rafturi (este posibil să vă rămână niște firimituri, dar aveți nevoie de atât de multe pentru a le putea scoate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Prăjiți cele 3 rafturi de miel, partea cărnoasă de sus, timp de 20 de minute. Dacă firimiturile încep să ardă, acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Pentru un picnic, prăjiți mielul cu până la 6 ore înainte. Când este rece, separați-vă în cotlete (aceasta este simplitatea în sine, deoarece oasele oferă îndrumări) și înfășurați-le cu atenție în folie. Nu uitați să luați borcane de muștar și jeleu de mentă pentru a servi cu mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MentăJeleu De Mentă
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista