Cotletele de miel în aer liber
Reteta cotlete de Miel al fresco pot fi făcute în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați pâine, ulei de măsline, miel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Reformați Cotletele de miel (Cotlete de miel pane cu șuncă), Cotletele medii de miel ale lui Mohamed, și Cotlete De Miel Pane, sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt și coaceți timp de 8-10 minute până se prăjesc. Între timp, frecați uleiul de măsline pe toate rafturile de miel, condimentați generos cu sare și piper, apoi puneți-le într-o formă de prăjire.
Scoateți pâinea din cuptor și puneți mielul înăuntru. Prăjiți mielul timp de 10 minute, apoi lăsați deoparte aproximativ 5 minute să se răcească. În timp ce așteptați, rupeți pâinea prăjită într-un robot de bucătărie, adăugați usturoiul, pătrunjelul și menta și condimentați cu sare și piper. Se toacă până când ai firimituri grosiere, apoi se răstoarnă într-un vas larg și puțin adânc.
Când mielul este suficient de rece pentru a fi manevrat, întindeți muștarul pe părțile, fundul și capetele cărnoase. Țineți un suport de oase și așezați-l în firimiturile de ierburi, apoi scoateți mână de firimituri și apăsați-le peste muștar. Repetați cu celelalte 2 rafturi (este posibil să vă rămână niște firimituri, dar aveți nevoie de atât de multe pentru a le putea scoate).
Prăjiți cele 3 rafturi de miel, partea cărnoasă de sus, timp de 20 de minute. Dacă firimiturile încep să ardă, acoperiți ușor cu folie.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Pentru un picnic, prăjiți mielul cu până la 6 ore înainte. Când este rece, separați-vă în cotlete (aceasta este simplitatea în sine, deoarece oasele oferă îndrumări) și înfășurați-le cu atenție în folie. Nu uitați să luați borcane de muștar și jeleu de mentă pentru a servi cu mielul.