Reteta cotlete de Miel al fresco pot fi făcute în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați pâine, ulei de măsline, miel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Reformați Cotletele de miel (Cotlete de miel pane cu șuncă), Cotletele medii de miel ale lui Mohamed, și Cotlete De Miel Pane, sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt și coaceți timp de 8-10 minute până se prăjesc. Între timp, frecați uleiul de măsline pe toate rafturile de miel, condimentați generos cu sare și piper, apoi puneți-le într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Raft De Miel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Scoateți pâinea din cuptor și puneți mielul înăuntru. Prăjiți mielul timp de 10 minute, apoi lăsați deoparte aproximativ 5 minute să se răcească. În timp ce așteptați, rupeți pâinea prăjită într-un robot de bucătărie, adăugați usturoiul, pătrunjelul și menta și condimentați cu sare și piper. Se toacă până când ai firimituri grosiere, apoi se răstoarnă într-un vas larg și puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Mazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Când mielul este suficient de rece pentru a fi manevrat, întindeți muștarul pe părțile, fundul și capetele cărnoase. Țineți un suport de oase și așezați-l în firimiturile de ierburi, apoi scoateți mână de firimituri și apăsați-le peste muștar. Repetați cu celelalte 2 rafturi (este posibil să vă rămână niște firimituri, dar aveți nevoie de atât de multe pentru a le putea scoate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, Optional
5
Prăjiți cele 3 rafturi de miel, partea cărnoasă de sus, timp de 20 de minute. Dacă firimiturile încep să ardă, acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Pentru un picnic, prăjiți mielul cu până la 6 ore înainte. Când este rece, separați-vă în cotlete (aceasta este simplitatea în sine, deoarece oasele oferă îndrumări) și înfășurați-le cu atenție în folie. Nu uitați să luați borcane de muștar și jeleu de mentă pentru a servi cu mielul.