Cotletele simple de porc cu aragaz lent sunt un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție conține 303 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 6 ore și 10 minute. 1393 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cotlet de porc, cartofi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 94%. Rețete similare sunt Sunday Slow Cooker: Carne De Porc Simplă Cu Aragaz Lent, Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună cremă de supă de ciuperci, supă de ciuperci aurii, amestec de supă de ceapă, zahăr brun, sos Worcestershire și apă într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Fasole Verde Murată
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Supă De Ciuperci
Umăr
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă ceapa, ciupercile și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați Cotletele de porc în amestecul de ciuperci, întorcându-vă pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore.
5
Puneți sosul de ciuperci peste Cotletele de porc și cartofii pentru servire.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.