Cotlete Simple De Porc Cu Aragaz Lent

Cotlete Simple De Porc Cu Aragaz Lent
Cotletele simple de porc cu aragaz lent sunt un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție conține 303 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 6 ore și 10 minute. 1393 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cotlet de porc, cartofi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 94%. Rețete similare sunt Sunday Slow Cooker: Carne De Porc Simplă Cu Aragaz Lent, Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună cremă de supă de ciuperci, supă de ciuperci aurii, amestec de supă de ceapă, zahăr brun, sos Worcestershire și apă într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
UmărUmăr
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă ceapa, ciupercile și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați Cotletele de porc în amestecul de ciuperci, întorcându-vă pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore.
5
Puneți sosul de ciuperci peste Cotletele de porc și cartofii pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista