Cotlete picante de porc cu cartofi noi prăjiți cu ierburi
Cotletele de porc picante cu cartofi prăjiți noi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 289 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime per portie. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Prăjite Și Cartofi, Cotlete de porc și cartofi prăjiți de rozmarin, și Cotlete de porc cu păstârnac prăjit, pere și cartofi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron, amestecați usturoiul, chimenul, ghimbirul, semințele de cardamom, sucul de lămâie, sarea și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Cardamom
Piper Negru
Suc De Lămâie
Usturoi
Ghimbir
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți amestecul pe ambele părți ale cotletelor de porc și refrigerați cel puțin 30 de minute (mai mult este mai bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați cartofii într-un vas de prăjire și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline; presărați oregano, cimbru, rozmarin și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Cartofi
Rozmarin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Cimbru
5
Se presară cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6
Prăjiți cartofii în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie grea mare la foc mediu și prăjiți Cotletele de porc până se rumenesc pe ambele părți, carnea nu mai este roz în interior, iar sucurile curg limpede, 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unui cotlet ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Ulei De Măsline
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
8
Transferați Cotletele de porc în vasul de prăjire cu cartofii și coaceți până când termometrul citește 160 grade F (70 grade C), încă aproximativ 10 minute.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.