Cotlete picante de porc cu cartofi noi prăjiți cu ierburi
Cotletele de porc picante cu cartofi prăjiți noi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 289 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime per portie. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Prăjite Și Cartofi, Cotlete de porc și cartofi prăjiți de rozmarin, și Cotlete de porc cu păstârnac prăjit, pere și cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Într-un castron, amestecați usturoiul, chimenul, ghimbirul, semințele de cardamom, sucul de lămâie, sarea și piperul negru.
Întindeți amestecul pe ambele părți ale cotletelor de porc și refrigerați cel puțin 30 de minute (mai mult este mai bine).
Așezați cartofii într-un vas de prăjire și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline; presărați oregano, cimbru, rozmarin și pătrunjel.
Se presară cu sare și piper negru.
Prăjiți cartofii în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie grea mare la foc mediu și prăjiți Cotletele de porc până se rumenesc pe ambele părți, carnea nu mai este roz în interior, iar sucurile curg limpede, 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unui cotlet ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Transferați Cotletele de porc în vasul de prăjire cu cartofii și coaceți până când termometrul citește 160 grade F (70 grade C), încă aproximativ 10 minute.
Serviți cotletul cu cartofi.