Cotlete lipicioase de miel cu smochine cu salată caldă de fasole și cuscus
Nevoie de o garnitură fără lactate? Cotletele lipicioase de miel cu smochine cu salată caldă de fasole și cuscus ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 464 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ceapă, miel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Cotlete de miel Harissa cu cuscus de rodie, Fripturi De Miel Cu Salată Caldă De Fasole Albă, și Frigarui de miel la gratar cu salata calda de fasole Fava.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie și aduceți la fierbere o cratiță mică cu apă.
Puneți cuscusul într-un bol, turnați peste 100 ml apă clocotită din ibric, acoperiți cu un prosop de ceai și dați deoparte.
Tăiați între oasele de miel, astfel încât să aveți 7 tăieturi de miel tăiate. Frecați puțin din ulei și niște condimente pe fiecare cotlet. Gatiti fasolea verde in apa clocotita timp de 4 minute, apoi scurgeti.
Odată ce tigaia este fierbinte, gătiți mielul timp de 3 minute pe fiecare parte, perindând cu gemul de smochine în timp ce gătesc.
Adăugați oțetul în ultimele 1 min de gătit, transferați mielul într-o farfurie și lăsați să se odihnească. Bubble orice sucuri rămase în tigaie până la lipicios.
Amestecați cuscusul cu o furculiță pentru a-l pufni, adăugați fasolea, ceapa roșie, roșiile, coaja și sucul de lămâie, menta ruptă și uleiul rămas. Condimentează și amestecă bine. Împărțiți salata între 2 farfurii și acoperiți cu Cotletele de miel.
Stropiți peste sucurile lipicioase rămase din tigaie și împrăștiați peste câteva frunze întregi de mentă.