Cotlete lipicioase de miel cu smochine cu salată caldă de fasole și cuscus

Cotlete lipicioase de miel cu smochine cu salată caldă de fasole și cuscus
Nevoie de o garnitură fără lactate? Cotletele lipicioase de miel cu smochine cu salată caldă de fasole și cuscus ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 464 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ceapă, miel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Cotlete de miel Harissa cu cuscus de rodie, Fripturi De Miel Cu Salată Caldă De Fasole Albă, și Frigarui de miel la gratar cu salata calda de fasole Fava.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie și aduceți la fierbere o cratiță mică cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Puneți cuscusul într-un bol, turnați peste 100 ml apă clocotită din ibric, acoperiți cu un prosop de ceai și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați între oasele de miel, astfel încât să aveți 7 tăieturi de miel tăiate. Frecați puțin din ulei și niște condimente pe fiecare cotlet. Gatiti fasolea verde in apa clocotita timp de 4 minute, apoi scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De MielCotlete De Miel
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Oase De MielOase De Miel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Odată ce tigaia este fierbinte, gătiți mielul timp de 3 minute pe fiecare parte, perindând cu gemul de smochine în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De SmochineGem De Smochine
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați oțetul în ultimele 1 min de gătit, transferați mielul într-o farfurie și lăsați să se odihnească. Bubble orice sucuri rămase în tigaie până la lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Amestecați cuscusul cu o furculiță pentru a-l pufni, adăugați fasolea, ceapa roșie, roșiile, coaja și sucul de lămâie, menta ruptă și uleiul rămas. Condimentează și amestecă bine. Împărțiți salata între 2 farfurii și acoperiți cu Cotletele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De MielCotlete De Miel
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Stropiți peste sucurile lipicioase rămase din tigaie și împrăștiați peste câteva frunze întregi de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista