Cotlete fluture umplute cu porumb

Cotlete fluture umplute cu porumb
Cotletele fluture umplute cu porumb sunt o garnitură pentru 4 porții. O porție conține 513 calorii , 38 g de proteine și 20 g de grăsimi . Pentru 2,78 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Taste of Home. Un amestec de sare, ceapă, salvie frecată și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 67% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc umplute la cuptor , Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac și Brioșe de porumb cu porumb proaspăt .

Instrucțiuni

1
Într-un bol, combinați primele șapte ingrediente. Într-un alt bol, bateți ușor oul și laptele; încorporați-le în amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați un buzunar în fiecare cotlet aproape până la os. Umpleți fiecare cotlet cu aproximativ 1/4 cană de amestec de porumb; fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Într-o tigaie mare, prăjiți cotletele în ulei până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați într-o tavă de copt unsă, de 33 cm x 23 cm; adăugați apă. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 1 oră sau până când un termometru introdus în umplutură indică 71°C-72°C. Aruncați scobitorile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista