Cotlete de vițel prăjite cu vinetă tânără de usturoi
Cotletele de vițel prăjite cu vinetă de usturoi tânără ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,21 USD pe porție. O porție conține 1246 calorii, 94G de proteine, și 65g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, unt, orzo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet De Vițel Lombatina Cu Usturoi Prăjit, Cotlet Dublu De Vițel Prăjit, și Cotlet de vițel prăjit cu struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți căței de usturoi întregi și șalotele întregi, necojite, pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Stropiți ușor cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
4
Coaceți usturoiul timp de 15 minute sau până se înmoaie; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Coaceți șalotele timp de 30 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați usturoiul și șalotele să se răcească, apoi curățați șalotele. Rotiți temperatura cuptorului până la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Preîncălziți o tigaie pentru grătar și ungeți-o ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
8
Puneți porumbul pe grătar, acoperiți ușor cu folie și gătiți la foc moderat, rotind ocazional, până când este ușor carbonizat și crocant, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Lăsați să se răcească ușor, apoi tăiați sâmburii din știuleți.
10
Într-o cratiță, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Adăugați usturoiul feliat și șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 4 minute. Răsturnați șalotele și usturoiul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Adăugați maghiranul și oțetul și piureul. Cu mașina pornită, adăugați 1/4 cană de ulei de măsline. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New York
Maghiran
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
13
Într-o cratiță mică cu apă clocotită, gătiți fasolea fava până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
14
Scurgeți și coajați. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei vegetal până la sclipire. Condimentează Cotletele de vițel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cotlete De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Adăugați 2 cotlete în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
16
Transferați cotletele pe o foaie de copt cu margini și repetați cu restul de 2 cotlete și restul de 1 lingură de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
17
Coaceți cotletele timp de aproximativ 15 minute, până când sunt doar roz în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
18
Între timp, într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți orzo până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
19
Scurgeți, rezervând 1/4 cană din apa de gătit. Întoarceți cratița în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
20
Adăugați untul și porumbul carbonizat și gătiți la foc moderat până se încălzește. Se amestecă orzo și apa de gătit rezervată, apoi se amestecă parmezanul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
21
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
22
Adăugați șalotele, căței de usturoi și fasolea fava și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se incalzeste, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fasole Fava
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
23
Puneți orzo-ul pe farfurii și acoperiți cu Cotletele de vițel. Lingurați șalotele, usturoiul și favele alături. Puneți vinaigreta în jurul vițelului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Cotlete De Vițel
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)