Cotlete de vițel prăjite cu vinetă tânără de usturoi
Cotletele de vițel prăjite cu vinetă de usturoi tânără ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,21 USD pe porție. O porție conține 1246 calorii, 94G de proteine, și 65g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, unt, orzo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet De Vițel Lombatina Cu Usturoi Prăjit, Cotlet Dublu De Vițel Prăjit, și Cotlet de vițel prăjit cu struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți căței de usturoi întregi și șalotele întregi, necojite, pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Stropiți ușor cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Coaceți usturoiul timp de 15 minute sau până se înmoaie; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Coaceți șalotele timp de 30 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Lăsați usturoiul și șalotele să se răcească, apoi curățați șalotele. Rotiți temperatura cuptorului până la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Preîncălziți o tigaie pentru grătar și ungeți-o ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
8
Puneți porumbul pe grătar, acoperiți ușor cu folie și gătiți la foc moderat, rotind ocazional, până când este ușor carbonizat și crocant, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Lăsați să se răcească ușor, apoi tăiați sâmburii din știuleți.
10
Într-o cratiță, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
11
Adăugați usturoiul feliat și șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 4 minute. Răsturnați șalotele și usturoiul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Adăugați maghiranul și oțetul și piureul. Cu mașina pornită, adăugați 1/4 cană de ulei de măsline. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maghiran
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
13
Într-o cratiță mică cu apă clocotită, gătiți fasolea fava până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
14
Scurgeți și coajați. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei vegetal până la sclipire. Condimentează Cotletele de vițel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cotlete De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați 2 cotlete în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Transferați cotletele pe o foaie de copt cu margini și repetați cu restul de 2 cotlete și restul de 1 lingură de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
17
Coaceți cotletele timp de aproximativ 15 minute, până când sunt doar roz în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
18
Între timp, într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți orzo până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
19
Scurgeți, rezervând 1/4 cană din apa de gătit. Întoarceți cratița în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
20
Adăugați untul și porumbul carbonizat și gătiți la foc moderat până se încălzește. Se amestecă orzo și apa de gătit rezervată, apoi se amestecă parmezanul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
21
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
22
Adăugați șalotele, căței de usturoi și fasolea fava și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se incalzeste, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fasole Fava
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
23
Puneți orzo-ul pe farfurii și acoperiți cu Cotletele de vițel. Lingurați șalotele, usturoiul și favele alături. Puneți vinaigreta în jurul vițelului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Cotlete De Vițel
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)