Cotlete de vițel la grătar cu verdeață
Cotletele de vițel la grătar cu verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 302 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, salată verde, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Cotlet De Vițel De Lămâie-Pătrunjel La Grătar, Cotlet de vițel la grătar cu sos de roșii Prosciutto, și Cotlete de vițel la grătar cu salată de rucola și busuioc.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de suc de lămâie, ulei și 1/4 linguriță de piper într-un bol mare, amestecând bine.
Adăugați verdeață de salată și aruncați pentru a acoperi.
Combinați restul de 1 lingură de suc de lămâie, restul de 1/4 linguriță de piper, praf de usturoi și rozmarin într-un bol; frecați amestecul peste vițel.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (400 până la 500).
Puneți carnea de vită pe raft; grătar, acoperit, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Serviți carnea de vită deasupra amestecului de verdeață.