Cotlete de vițel cu sparanghel și Moreluri

Cotlete de vițel cu sparanghel și Moreluri
Cotletele de vițel cu sparanghel și Moreluri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 12,1 USD pe porție. O porție conține 612 calorii, 49G de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, șalotă, frunze de salvie plus frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Încercați Cotlete de vițel cu sparanghel și Moreluri, Cotlet de vițel prăjit cu Moreluri, și Sparanghel Cu Moreluri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Transferați sparanghelul într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se scurge bine. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați sparanghelul în prosoape de hârtie; se pune într-o pungă de plastic resigilabilă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Încălziți 2 linguri de ulei de arahide în tigaie mare rezistentă la cuptor sau oală largă cu capac la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se adauga morels si saut-ul pana se inmoaie si se rumeneste, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ciuperci MorelCiuperci Morel
8
Transferați morelele în castron (nu faceți astacurățați tigaia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
9
Încălziți 1 lingură de ulei de arahide în aceeași tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Presărați Cotletele de vițel cu făină, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
11
Adăugați Cotletele de vițel în tigaie; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Transferați pe placă.
13
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de arahide în aceeași tigaie; adăugați jumătăți de șalotă, 6 frunze întregi de salvie, crenguțe de cimbru și frunze de dafin în tigaie și sotate până când șalotele se înmoaie, aproximativ 6 minute. Întoarceți Cotletele de vițel în tigaie; acoperiți și prăjiți la cuptor până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
14
Transferați cotletele și amestecul de șalotă pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
15
Adăugați uleiul de arahide rămas în tigaie; adăugați 1/3 cană de eșalotă tocată, frunze de salvie feliate și usturoi și saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Adăugați sparanghel, moreluri și bulion; fierbeți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 5 minute. Întoarceți Cotletele de vițel în tigaie, acoperiți și gătiți doar până când se încălzește și lichidul este ușor redus, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
SparanghelSparanghel
Ciuperci MorelCiuperci Morel
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Transferați Cotletele de vițel, amestecul de Morel-sparanghel și sucurile de tigaie în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Se presară cu arpagic tocat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
1
Un Pinot Noir în stil mai ușorar fi grozav cu Cotletele de vițel. Ne plac aromele pământești, întunecate de fructe de pădure ale Domaine Jean Grivot 2004" Les Charmois " nuits-St.-Georges (47 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Fructe De PadureFructe De Padure
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista