Cotlete de vițel

Cotlete de vițel
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Cotletele de vițel. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60 g de proteine , 42 g de grăsimi și un total de 645 de calorii . Pentru 2,46 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de brânză provolone, chimen măcinat, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 60% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Broccoli Rabe și Scallopini de vițel pane , Cotlet de vițel cu lămâie și ardei și Cotlet de vițel la tigaie .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
2
Condimentează ambele părți ale cotletelor de vițel cu sare, piper negru și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Afumată, Aproximativ 7 Kilogrameșuncă Afumată, Aproximativ 7 Kilograme
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
3
Pune 3 până la 4 felii de unt în fundul unei caserole de 9 x 13 inci; Presărați aproximativ 1/4 din brânză mozzarella, 1/4 din brânză provolone și 1/4 din brânză albă Cheddar. Aranjați un strat de cotlete de vițel deasupra stratului de brânză. Acoperiți fiecare cotlet cu 2 până la 3 felii de unt, 1/3 din ciuperci și 1/4 din brânză mozzarella, 1/4 din brânză provolone și 1/4 din brânză albă Cheddar. Continuați să stratificați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar AlbăBrânză Cheddar Albă
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ProvoloneProvolone
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu UleiRoșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei
Firimituri De Prăjituri Oreo Cu Conținut Redus De GrăsimiFirimituri De Prăjituri Oreo Cu Conținut Redus De Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Se toarnă suficientă apă în tava pentru a acoperi doar fundul; acoperiți vasul cu folie de aluminiu și un capac pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cps Apă Rece1-1/4 Cps Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
11 Uncii De Frunze De Spanac, Spălate și Uscate Prin Centrifugare11 Uncii De Frunze De Spanac, Spălate și Uscate Prin Centrifugare
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
5
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand carnea de vitel nu mai este roz in centru, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista