Cotlete de vițel
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Cotletele de vițel. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60 g de proteine , 42 g de grăsimi și un total de 645 de calorii . Pentru 2,46 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de brânză provolone, chimen măcinat, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 60% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Broccoli Rabe și Scallopini de vițel pane , Cotlet de vițel cu lămâie și ardei și Cotlet de vițel la tigaie .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Condimentează ambele părți ale cotletelor de vițel cu sare, piper negru și chimen.
Pune 3 până la 4 felii de unt în fundul unei caserole de 9 x 13 inci; Presărați aproximativ 1/4 din brânză mozzarella, 1/4 din brânză provolone și 1/4 din brânză albă Cheddar. Aranjați un strat de cotlete de vițel deasupra stratului de brânză. Acoperiți fiecare cotlet cu 2 până la 3 felii de unt, 1/3 din ciuperci și 1/4 din brânză mozzarella, 1/4 din brânză provolone și 1/4 din brânză albă Cheddar. Continuați să stratificați cu ingredientele rămase.
Se toarnă suficientă apă în tava pentru a acoperi doar fundul; acoperiți vasul cu folie de aluminiu și un capac pentru cuptor.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand carnea de vitel nu mai este roz in centru, aproximativ 1 ora.