Cotlete De Vițel
Cotletul de vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 435 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de unt, brânză mozzarella, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete De Vițel De Anghinare, Cotlet De Vițel Pizzaiolo, și Cotlet De Vițel Balsamico.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Condimentează ambele părți ale cotletelor de vițel cu sare, piper negru și chimen.
Puneți 3 până la 4 felii de unt în fundul unei farfurii de caserolă de 9x13 inci; presărați aproximativ 1/4 din brânza mozzarella, 1/4 din brânza provolone și 1/4 din brânza Cheddar albă. Aranjați un strat de cotlet de vițel deasupra stratului de brânză. Topiți fiecare cotlet cu 2 până la 3 felii de unt, 1/3 din ciuperci și 1/4 din brânza mozzarella, 1/4 din brânza provolone și 1/4 din brânza Cheddar albă. Continuați stratificarea cu ingredientele rămase.
Turnați suficientă apă în vasul cu caserole pentru a acoperi doar fundul; acoperiți vasul cu folie de aluminiu și un capac sigur pentru cuptor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vițelul nu mai este roz în centru, aproximativ 1 oră.