Cotlete de pui prăjite la tigaie cu marinată de iaurt Indian

Cotlete de pui prăjite la tigaie cu marinată de iaurt Indian
Rețeta Cotletelor de pui prăjite în tigaie cu marinată de iaurt Indian ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 409 calorii, 44G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,27 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coriandru, sare și piper grosier, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Marinada De Iaurt Indian, Cotlete de curcan prăjite cu pui cu sos de ochi roșii, și Cotlete de pui prăjite la tigaie cu salată rece de fenicul pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Extrem de parfumat, cu miros de prune Mirabelle Suculente. Atât de seducător și deschis expresiv, cu o atingere plăcută de filigran. Compact, dar plin de viață și robust. Note Fine de fructe de piatră. Straturi de subtonuri subtile și un finisaj frumos plin de spirit.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista