Cotlete de porc și piersici la grătar cu glazură de piersici

Peach-glazurate cotlete de porc gratar si piersici ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, praf de chili, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu sos de grătar de piersici, Cotlete De Porc La Grătar Cu Piersici La Grătar, și Lent Fierte Piersic Gratar Sufocat Cotlete De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute. Descoperiți și fierbeți 5 minute.
Așezați amestecul de piersici într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Adăugați 3/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru, oțet și următoarele 4 ingrediente (oțet prin ardei roșu); puls pentru a combina.
Așezați jumătate din amestecul de piersici într-o pungă mare de plastic cu fermoar, rezistentă; rezervați cealaltă jumătate pentru ungere.
Adăugați cotlete în pungă; sigilați punga și refrigerați 30 de minute până la 4 ore.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru.
Așezați jumătățile de porc și piersici pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătiți 10 minute sau până când carnea de porc este gata și piersicile sunt fragede, întorcându-se o dată. Ungeți jumătățile de porc și piersici cu amestecul de piersici rezervat la fiecare 2 minute în primele 6 minute de gătit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.