Cotlete de porc în sos de ciuperci

Cotlete de porc în sos de ciuperci
Cotlete de porc în sos de ciuperci durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,83 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 376 de calorii, 40 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Dacă aveți la îndemână cotlete de porc, supă de ciuperci aurii, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 78%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc cu sos de ciuperci, Cotlete de porc și sos de ciuperci și Cotlete de porc cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se presară cotlete de porc cu sare de usturoi și piper negru. Prăjiți cotletele de porc în uleiul încins până se rumenesc, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Transferați cotletele pe o farfurie.
4
Se încălzește 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie; gătiți și amestecați ciupercile în uleiul fierbinte până când se înmoaie, 5 până la 8 minute. Răzuiți și dizolvați bucățile rumenite de mâncare în ciuperci în timp ce amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Turnați supa de ciuperci aurii și apă în tigaie și amestecați în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți cotletele de porc și sucurile acumulate în sosul de ciuperci, punând sosul peste cotlete. Fierbeți până când carnea nu mai este roz în interior și sucurile curg limpede, punând ocazional mai mult sos peste cotlete în timp ce se gătesc, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista