Cotlete de porc în sos de ciuperci

Cotlete de porc în sos de ciuperci
Cotlete de porc în sos de ciuperci durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,83 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 376 de calorii, 40 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Dacă aveți la îndemână cotlete de porc, supă de ciuperci aurii, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 78%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc cu sos de ciuperci, Cotlete de porc și sos de ciuperci și Cotlete de porc cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se presară cotlete de porc cu sare de usturoi și piper negru. Prăjiți cotletele de porc în uleiul încins până se rumenesc, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați cotletele pe o farfurie.
4
Se încălzește 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie; gătiți și amestecați ciupercile în uleiul fierbinte până când se înmoaie, 5 până la 8 minute. Răzuiți și dizolvați bucățile rumenite de mâncare în ciuperci în timp ce amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Turnați supa de ciuperci aurii și apă în tigaie și amestecați în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Puneți cotletele de porc și sucurile acumulate în sosul de ciuperci, punând sosul peste cotlete. Fierbeți până când carnea nu mai este roz în interior și sucurile curg limpede, punând ocazional mai mult sos peste cotlete în timp ce se gătesc, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista