Cotlete de porc ușor coapte cu sos de vin alb–muștar

Cotletele de porc ușor coapte cu sos alb de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 428 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, muștar dijon, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu șalotă în sos de vin alb, Cotlete de porc și ciuperci înăbușite într-un sos de vin alb sărat, și Tofu La Cuptor Cu Vin Alb, Muștar Și Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.Se usucă Cotletele de porc cu un prosop de hârtie și se freacă peste tot cu ulei. Condimentați Generos ambele părți cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare sigură pentru cuptor la foc mediu-mare până când câteva picături de apă stropite în tigaie skitter în jur și converg într-o picătură mare sau tigaia fumează, aproximativ 3 până la 4 minute.
Așezați cotletele în tigaie și gătiți netulburate până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute.Întoarceți cotletele și introduceți imediat tigaia în cuptor.
Coaceți până când cotletele se rumenesc pe a doua parte și temperatura înregistrează 145 de grade F pe un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a fiecărui cotlet, aproximativ 7 până la 10 minute.Folosind un prosop de bucătărie sau un suport pentru oală, scoateți tigaia din cuptor și readuceți-o pe plită.
Transferați cotletele pe o farfurie și cortați-le liber cu folie; pus deoparte.Folosind prosopul de bucătărie sau suportul pentru a prinde mânerul tigaiei (aveți grijă să nu atingeți mânerul cu mâinile goale pentru restul timpului de gătit), turnați și aruncați orice grăsime.
Adăugați vinul, așezați tigaia la foc mediu-mare și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite care s-au acumulat pe fundul tigaiei, până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Bateți untul câte 1 bucată, lăsând fiecare să se topească înainte de a adăuga următoarea, până când s-a adăugat tot untul și sosul s-a îngroșat.
Bateți pătrunjelul și muștarul. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar. Împărțiți sosul între 2 farfurii, așezați o cotlet de porc deasupra sosului pe fiecare farfurie și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.