Cotlete De Porc Umplute Mediteraneene
Cotletul de porc umplut mediteranean este un gluten gratuit și FODMAP prietenos felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 387 calorii. Mergeți la magazin și ridicați măsline kalamatan, sare și piper, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc La Grătar Mediteranean, Mediteranean umplute Balsamic și ierburi carne de porc Loin # PinkPork, și Cotlete De Porc Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 4 frigarui din lemn, înmuiate pentru a preveni arderea
Încălziți un grătar în aer liber sau o tigaie la grătar la foc mediu. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Faceți cu grijă o fantă în partea laterală a fiecărui cotlet de porc folosind un cuțit de bucătar pentru a crea un buzunar pentru a umple ingredientele.
Amestecați împreună feta, spanacul, măslinele și roșiile uscate la soare într-un bol mediu. Umpleți fiecare cotlet de porc cu amestecul de spanac și frecați fiecare cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Asigurați fiecare cotlet de porc cu o frigăruie de lemn sau scobitori (nu uitați să îndepărtați înainte de servire).
Ungeți uleiul pe grătarul grătarului pentru a preveni lipirea. Grătați Cotletele de porc până se rumenesc frumos, 6 până la 8 minute, întorcându-se la fiecare câteva minute pentru a crea urme de grătar.
Transferați pe o foaie de copt și terminați de gătit la cuptor până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 140 de grade F, 15 până la 20 de minute.