Cotlete De Porc Umplute La Grătar

Cotlete De Porc Umplute La Grătar
Cotletele de porc umplute la grătar durează aproximativ 39 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 38g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 856 calorii. Pentru 4,31 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 235 de mâncăruri și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper măcinat, pâine de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular minunat de 80%. Rețete similare includ Cotlete De Porc Umplute La Grătar, Prune la grătar și Prosciutto-cotlet de porc umplut, și Cotlete De Porc Umplute Cu Orez Sălbatic La Grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un recipient de plastic puneți sarea, zahărul, boabele de piper și pudra de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați oțetul fierbinte și rotiți pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Lăsați amestecul să stea timp de 5 până la 10 minute pentru a dezvolta aroma.
5
Adăugați cuburi de gheață și agitați pentru a topi cea mai mare parte a gheții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Adăugați cotletele și acoperiți cu saramură. Se da la frigider 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
7
Scoateți cotletele din recipient și clătiți.
8
Tăiați buzunarele orizontale în fiecare cotlet de porc pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
9
Combinați restul ingredientelor și puneți-le într-o pungă care nu este prevăzută cu un vârf. Pipeți fiecare cotlet plin cu amestec de pâine de porumb. Grătiți cotletele la foc mediu mare timp de 6 minute pe fiecare parte. Rotiți fiecare cotlet la 45 de grade după 3 minute pentru a marca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotlet de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateGreu
Gata În39 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista