Cotlete De Porc Umplute Cu Mere
Cotletul de porc umplut cu mere necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 329 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. 298 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, pesmet, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 49%. Rețete similare includ Cotlete De Porc Umplute Cu Mere, Cotlete De Porc Umplute Cu Mere, și Cotlete De Porc Umplute Cu Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie mare sotati ceapa in unt sau margarina pana cand se inmoaie.
Adăugați pesmetul, merele, țelina, pătrunjelul și sarea.
Se amestecă toate împreună.
Tăiați un buzunar mare în partea laterală a fiecărui cotlet de porc; condimentați în interior și în exterior cu sare și piper după gust. Puneți amestecul de mere în buzunare.
În tigaie, încălziți uleiul până la cotlet mediu și maro pe ambele părți.
Așezați cotletele rumenite într-un vas de copt de 9x13 inci. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Scoateți capacul și coaceți timp de 30 de minute mai mult sau până când sucurile se limpezesc.