Cotlete De Porc Umplute Cu Cimbru
Cotletele de porc umplute cu cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 484 calorii, 33g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de umplutură de salvie, cotletul de carne de porc, condimentul de lămâie-piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc savuroase umplute cu Kale și ciuperci, Cotlet De Porc Savuros, și Cotlet De Porc Cu Ierburi Savuroase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați un buzunar în fiecare cotlet de porc. Într-o tigaie mare, sotati ceapa in unt pana cand se inmoaie.
Adăugați spanacul, gătiți până se ofilesc. Se amestecă amestecul de umplutură, smântână și salvie.
Umpleți fiecare cotlet cu aproximativ 1/3 cană amestec de umplutură; asigurați-vă cu scobitori, dacă este necesar.
Așezați pe un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Se presară cu piper de lămâie.
Se coace, neacoperit, la 350 de Centimetre timp de 35-40 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de Centimetre. Aruncați scobitori.