Cotlete De Porc Umplute

Cotlete De Porc Umplute
Cotletele de porc umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cotlet de porc, unt, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Porc Umplute, Cotlete De Porc Umplute, și Cotlete De Porc Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, sotează ciupercile, ceapa și țelina în unt până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați Roșia, maghiranul, sarea și piperul de usturoi; gătiți și amestecați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
MaghiranMaghiran
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc și se amestecă cubulețe de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
4
Tăiați un buzunar mare în partea laterală a fiecărui cotlet. Umpleți amestecul de ciuperci în buzunare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Așezați cotletele într-o tigaie de copt puțin adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore pentru 1 oră sau carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este McBride Sisters Central Coast Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Surorile McBride Coasta Centrală Chardonnay
Surorile McBride Coasta Centrală Chardonnay
Această coastă Centrală Chardonnay este elegantă și plină de viață. Fructul a fost cultivat durabil în Valea Edna și județul Monterey, cu arome care se întind pe piersic alb, pere, coajă de citrice, măr verde, ananas, vanilie, stejar și cu note delicate de flori albe. O parte din vin a fost pusă în butoaie de stejar francez noi și neutre, în timp ce balanța a fost fermentată în rezervoare din oțel inoxidabil.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista