Cotlete De Porc Umplute
Cotletele de porc umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cotlet de porc, unt, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Porc Umplute, Cotlete De Porc Umplute, și Cotlete De Porc Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, sotează ciupercile, ceapa și țelina în unt până când legumele sunt fragede.
Adăugați Roșia, maghiranul, sarea și piperul de usturoi; gătiți și amestecați timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă cubulețe de pâine.
Tăiați un buzunar mare în partea laterală a fiecărui cotlet. Umpleți amestecul de ciuperci în buzunare.
Așezați cotletele într-o tigaie de copt puțin adâncă.
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore pentru 1 oră sau carnea nu mai este roz.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este McBride Sisters Central Coast Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Surorile McBride Coasta Centrală Chardonnay]()
Surorile McBride Coasta Centrală Chardonnay
Această coastă Centrală Chardonnay este elegantă și plină de viață. Fructul a fost cultivat durabil în Valea Edna și județul Monterey, cu arome care se întind pe piersic alb, pere, coajă de citrice, măr verde, ananas, vanilie, stejar și cu note delicate de flori albe. O parte din vin a fost pusă în butoaie de stejar francez noi și neutre, în timp ce balanța a fost fermentată în rezervoare din oțel inoxidabil.