Cotlete de porc uimitoare în sos de smântână

Cotlete de porc uimitoare în sos de smântână
Cotlete de porc uimitoare în sos de smântână este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 347 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,12 USD pe porție. 587 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de unt, ciuperci, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Încercați naturaluimitor miere muștar glazurat carne de porc și cel mai uimitor sos de smântână pe care l-ați gustat vreodată, Cotlet de porc cu sos de smântână cu ierburi, și Cotlet de porc în sos de cremă de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper și aranjați într-un singur strat în tigaie. Se prăjește timp de 2 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă vin și se continuă gătitul timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
3
Scoateți cotletele din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă smântână în tigaie, apoi se adaugă ciuperci. Creșteți căldura la mare; gatiti 5 minute, amestecand frecvent, pana cand sosul se reduce si se ingroasa. Întoarceți cotletele în tigaie pentru a se încălzi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista