Cotletele de porc San Francisco ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 4 și costă 21 de cenți per porție. O porție conține 61 de calorii, 2 g de proteine și 2 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv ieftin. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, fulgi de piper, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 10%, ceea ce nu este atât de grozav. Cotletele de porc San Francisco, Cotletele de porc San Francisco și Cotletele din San Francisco {Slow Cooker} sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Se încălzește 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu. Rumeniți cotletele în ulei încins, aproximativ 5 minute pe parte; scoateți carnea de porc pe o farfurie, rezervând uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane Fiecare) Ardei Roșii Dulci Prăjiți, Scurși și Tăiați în Juliană
Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)
Echipamente pe care le vei folosi
Halbă (aproximativ Ciuperci Albe, Periate, Tăiate și Tăiate La Jumătate Dacă Sunt Medii Sau Feliate, Dacă Sunt Mari (se Lasă întregi Dacă Sunt Mici)
2
Gătiți și amestecați usturoiul în picături rezervate până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb. Aluat De Pizza Preparat
3
Se amestecă bulionul de vită, sosul de soia, zahărul brun, 2 lingurițe de ulei vegetal și fulgii de ardei roșu într-un castron, dizolvând zahărul brun. Puneți cotletele de porc în tigaie și turnați amestecul de sos de soia peste cotlete. Aduceți sosul la fiert, acoperiți tigaia și reduceți căldura la mic. Se fierbe cotletele până se înmoaie, 30 până la 35 de minute, întorcându-le o dată la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme File De Vită, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci (aproximativ 40 Cuburi)
Cornisini Dulci, Pentru Servire
Vinete, Decojite și Tăiate Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Kilogram De Tocană De Carne
Cotlet De Porc
1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple
Pâine De Secară închisă, Ruptă în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Halbă (aproximativ Ciuperci Albe, Periate, Tăiate și Tăiate La Jumătate Dacă Sunt Medii Sau Feliate, Dacă Sunt Mari (se Lasă întregi Dacă Sunt Mici)
Drojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
Cereale French Toast Crunch
4
Transferați cotletele pe un platou de servire.
5
Bateți amidonul de porumb și apa într-un castron mic până se omogenizează; se amestecă în sucul din tigaie și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Pentru Dimensiunea Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Drojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
Cereale French Toast Crunch
Halbă (aproximativ Ciuperci Albe, Periate, Tăiate și Tăiate La Jumătate Dacă Sunt Medii Sau Feliate, Dacă Sunt Mari (se Lasă întregi Dacă Sunt Mici)
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Cuvee Cava de 40 de ani de la Juve & Camps Reserva de la Familia cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de lamaie citrice si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.