Cotlete De Porc Pane
Cotletele de porc pane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 149 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica pene de lamaie, frecat salvie, cimbru, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete De Porc Cu Parmezan, Cotlete De Porc Crocante, și Cotlete de porc pâine cu piure de legume rădăcină și sos de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de pâine într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Așezați pesmetul într-un vas puțin adânc.
Combinați sare, piper, salvie și cimbru; presărați pe ambele părți de carne de porc.
Așezați făina într-un vas puțin adânc; Așezați albușurile într-un alt vas puțin adânc. Dragă carne de porc în făină, înmoaie în albușuri de ou și dragă în pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc în tigaie. Gatiti 2 1/2 minute sau pana se rumeneste usor. Acoperiți ușor suprafața cotletelor cu spray de gătit; întoarceți cotletele. Gatiti 2 1/2 minute sau pana cand ati terminat.
Se servește cu pene de lămâie.