Cotlete De Porc Norvegiene Cu Mere De Chimen

Cotlete De Porc Norvegiene Cu Mere De Chimen
Cotletele de porc norvegiene cu mere de chimen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 471 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,93 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc, mere, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Crustă De Chimen, Cotlet de porc Caraway și varză roșie, și Cotlet de porc cu salată de andive și muștar de chimen.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista