Cotlete de porc Marsala de portocale

Cotlete de porc Marsala de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Cotlete de porc Marsala de portocale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 166 de calorii. Pentru 80 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați vin de marsala, suc de mandarine, coajă de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 11%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete de porc Marsala, Cotlete de porc Marsala pentru doi și Cotlete de porc la grătar cu unt de șotă.

Instrucțiuni

1
Asezonați cotletele de porc generos cu sare și piper negru; pudrați ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
2
Încinge o tigaie mare la foc mediu-mare și adaugă ulei de măsline în tigaia fierbinte. Rumeniți cotletele de porc în ulei încins, aproximativ 5 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Ceai, Capetele Rădăcinilor Tăiate8 Ceai, Capetele Rădăcinilor Tăiate
Rozmarin Suplimentar OptionalRozmarin Suplimentar Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
3
Reduceți căldura la mediu și împrăștiați eșapa în jurul cotletelor. Continuați să gătiți carnea, răsturnând o dată, până când cotletele sunt fragede, 10 până la 15 minute. Amestecați ocazional pentru a preveni arderea eșalotei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3 Roșii Medii Coapte, Fără Miez și Tăiate Cubulețe3 Roșii Medii Coapte, Fără Miez și Tăiate Cubulețe
4
Scoateți cotletele și păstrați la cald.
5
Ridicați căldura la mediu-mare.
6
Turnați sucul de mandarine și vinul Marsala în tigaie; aduce la fierbere. Gatiti pana ce sucul si vinul se reduc la o glazura, 3 pana la 5 minute. Puneți cotletele de porc în tigaie și presărați cu coajă de portocală; adăugați unt în tigaie. Întoarceți cotletele în glazură până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
VinVin
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Cu Lapte1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Cu Lapte
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Cană De Kiwi Feliat1/2 Cană De Kiwi Feliat
Echipamente pe care le vei folosi
Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista