Cotlete De Porc La Grătar Cu Lămâie-Tarhon

Lemon-tarhon cotlet de porc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $ 2.34 pe portie. O porție conține 301 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, tarhon, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc murate, la grătar, cu salată de tarhon-struguri, Cotlete de miel la gratar cu lamaie-tarhon si Gremolata de portocale, și Cotlet De Porc Cu Lămâie La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un bol, amestecând cu un bici până când zahărul și sarea se dizolvă.
Turnați amestecul de apă într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați tarhon, crustă, suc și carne de porc în sac; sigiliu. Marinați la frigider 2 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Presărați carnea de porc uniform cu piper.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătați 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.