Lemon-tarhon cotlet de porc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $ 2.34 pe portie. O porție conține 301 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, tarhon, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc murate, la grătar, cu salată de tarhon-struguri, Cotlete de miel la gratar cu lamaie-tarhon si Gremolata de portocale, și Cotlet De Porc Cu Lămâie La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un bol, amestecând cu un bici până când zahărul și sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Turnați amestecul de apă într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați tarhon, crustă, suc și carne de porc în sac; sigiliu. Marinați la frigider 2 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Suc
Carne De Porc
Carne De Vită
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
6
Presărați carnea de porc uniform cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Porc
7
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătați 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.