Cotlete De Porc La Grătar

Cotlete De Porc La Grătar
Reteta Saucy cotlete de porc la gratar pot fi făcute în aproximativ 25 de minute. Pentru $2.45 pe portie, primești un fel principal care servește 8. O porție conține 365 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, lămâie opțională, suc de lămâie și zahăr brun. 201 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încearcă Cotlete De Porc Cochete, Cotlete De Porc Cochete, și Cotlet De Porc Saucy Maple pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, untul cu microunde, acoperit, până se topește; adăugați zahăr brun și suc de lămâie, amestecând pentru a dizolva zahărul. Rezervați 2/3 cană pentru ploaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Ungeți Cotletele de porc cu sosul rămas. Grătiți, acoperit, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
5
Amestecați sosul pentru a combina și reîncălziți ușor dacă este necesar; stropiți peste Cotletele de porc. Se acoperă cu felii de lămâie, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Seaglass ros euro de Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Trandafir de Pinot Noir
Trandafir de Pinot Noir
O reflectare frumoasă a terroir-ului de coastă curat din județul Monterey, Ros euro se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șirămășina coaptă este echilibrată prin aciditate răcoritoare și un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechându-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri cu pepene galben sau crab cu aioli picante.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista