Cotlete De Porc Glazurate Cu Zahăr Brun

Cotlete De Porc Glazurate Cu Zahăr Brun
Cotletele de porc glazurate cu zahăr brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 685 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,29 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați țelină, cotlet de porc, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 35 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare includ Crock Pot Zahăr Brun Cotlet De Porc, Brânză De Usturoi Și Cotlet De Porc Cu Zahăr Brun, și Zahăr Brun Și Carne De Porc Glazurată Balsamică.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică se topește 1/2 lingură de unt sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și țelina și sotati până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați amestecul de sote într-un castron mare cu pâine, condimente grecești și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă pentru a acoperi pâinea uniform, nu prea ud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Întindeți amestecul de pâine / umplutura în fundul unui vas de copt de 9x13 inch ușor uns. Se acoperă cu cotlet de porc; dacă doriți, presărați cotletele cu condimente grecești suplimentare. Într-un castron mediu combinați zahărul brun și untul topit sau margarina și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
UmărUmăr
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Periați amestecul peste vârfurile cotletelor de porc și stropiți peste cotlete și umplutură, permițând unora să se scurgă în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când temperatura internă a cărnii de porc a atins 145 grade F (63 grade C). Timpul de coacere va varia ușor în funcție de grosimea cotletului. Dacă doriți, ungeți cu amestec suplimentar de unt / zahăr în timp ce coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Serviți prin tăierea cotletelor din vasul de copt, inclusiv umplutura. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista