Cotlete De Porc Glazurate Cu Zahăr Brun

Cotlete De Porc Glazurate Cu Zahăr Brun
Cotletele de porc glazurate cu zahăr brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 685 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,29 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați țelină, cotlet de porc, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 35 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare includ Crock Pot Zahăr Brun Cotlet De Porc, Brânză De Usturoi Și Cotlet De Porc Cu Zahăr Brun, și Zahăr Brun Și Carne De Porc Glazurată Balsamică.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică se topește 1/2 lingură de unt sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și țelina și sotati până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați amestecul de sote într-un castron mare cu pâine, condimente grecești și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Se amestecă pentru a acoperi pâinea uniform, nu prea ud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Întindeți amestecul de pâine / umplutura în fundul unui vas de copt de 9x13 inch ușor uns. Se acoperă cu cotlet de porc; dacă doriți, presărați cotletele cu condimente grecești suplimentare. Într-un castron mediu combinați zahărul brun și untul topit sau margarina și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
7
Periați amestecul peste vârfurile cotletelor de porc și stropiți peste cotlete și umplutură, permițând unora să se scurgă în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când temperatura internă a cărnii de porc a atins 145 grade F (63 grade C). Timpul de coacere va varia ușor în funcție de grosimea cotletului. Dacă doriți, ungeți cu amestec suplimentar de unt / zahăr în timp ce coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Serviți prin tăierea cotletelor din vasul de copt, inclusiv umplutura. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista