Cotlete de porc glazurate cu arțar din comună cu nuci pecan și mere
Cotletul de porc glazurate-arțar comuna cu nuci pecan și mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,66 USD pe porție. O porție conține 683 calorii, 31g de proteine, și 30g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, mere, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi pecanul, puteți urma acest fel principal cu Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – aceasta este o plăcintă ușoară cu pecan ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de porc glazurate și mere, Cotlete de porc glazurate cu cidru cu mere, și Cotlete de porc glazurate cu ceai de dovleac și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 4 ingrediente într-un bol mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Amestecați împreună nucile pecan și 2 linguri amestec de sirop de arțar într-o tigaie la foc mediu, amestecând pentru a acoperi nucile pecan. Gatiti, amestecand des, 3 minute sau pana cand pecanele sunt glazurate. Aranjați pecanele într-un strat uniform pe hârtie de ceară; lasa sa se raceasca. Se toacă grosolan și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Presărați Cotletele de porc uniform cu 3/4 linguriță sare și piper; periați cu 1 lingură ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Fripturi De Carne Din New York
4
Cotlete de grătar, acoperite cu capac de grătar ,la foc mediu-mare (350to 40
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, lipind cu 1/2 cană amestec de sirop de arțar în ultimele cinci minute de gătit. (Dacă este glazurat mai devreme, glazura va arde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transfer la platou de servire. Acoperiți și păstrați cald.
7
Presărați feliile de mere uniform cu 1/2 linguriță de sare; periați cu restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Mere la grătar, fără capac la grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
4 până la 6 minute, întorcându-se ocazional și perindând cu 1/4 cană amestec de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
10
Lingurați amestecul de sirop de arțar rămas peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
11
Se presară cu nuci pecan tocate și, dacă se dorește, ghimbir cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Bucăți De Pecan
12
Se servește cu mere la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.