Cotletele de porc Empanizado cu chutney de Mango-ROM ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1002g de proteine, 200g de grăsime, și un total de 6632 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 51.55 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină, ceapă, cotlete de carne de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza rom condimentat ai putea urma acest curs principal cu Prajiturele cu rom condimentat cu Buttercream beat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 48 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Încercați Cotlete de porc cu ghimbir portocaliu cu Salsa de Mango-roșii, Mango Chutney Friptură De Porc, și Tigaie tocata cotlet de porc cu Mango Chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face marinada de porc, combinați ceapa, usturoiul, sucul de portocale, sucul de lămâie și sarea într-o pungă de plastic resigilabilă de galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor Piure
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carnea de porc, întoarceți-o pentru a acoperi marinada și dați-o la frigider 1 oră sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Între timp, faceți chutney. Într-o cratiță la foc mediu, combinați oțetul, romul, stafidele, zahărul brun, ceapa roșie, ardeiul gras, ghimbirul, usturoiul și condimentul. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când ceapa și ardeii sunt moi, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ienibahar
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați mango și mărul și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când fructul începe să se descompună și amestecul este gros și jammy, aproximativ 15 până la 20 de minute. Opriți focul și lăsați-l deoparte să se răcească. Acoperiți și refrigerați până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Piersică Sau Nectarină, Feliată
5
Întindeți făina pe o farfurie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Puneți ouăle într-un castron puțin adânc și bateți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Întindeți firimiturile de pâine pe o altă farfurie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pâine Cu Nuci și Stafide
8
Scoateți carnea de porc din marinată și uscați-o. Dragați ambele părți ale tăieturilor din făină, apoi înmuiați-le în ou, lăsând excesul să se scurgă înapoi în castron. Apăsați ambele părți ale cotletelor în firimiturile de pâine, astfel încât să se lipească. Puneți Cotletele de porc pe un platou și lăsați-le deoparte timp de 30 de minute pentru a permite setarea pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cotlete De Porc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Prăjiți cotletele până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge și se servește cu chutney de Mango-Rom.