Cotlete De Porc Dulci Și Sărate Peste Umplutură
Cotletele de porc dulci și sărate peste umplutură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă fără lactate servește 25 și costă 39 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sirop de clătite, muștar gri poupon dijon, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc Cu Umplutură De Ciuperci Sărate, Cotlet De Porc Cu Unt De Mere Dulce Și Sărat, și Umplutură dulce și savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți ambele părți ale cotletelor cu muștar; apăsați rozmarinul în cotlete.
Încălziți 1/4 cană de pansament într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cotletele; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Adăugați pansamentul rămas și siropul; se acoperă cu slănină și ceapă. Gatiti 5 min. sau până când se termină cotletele (160F).
Serviți cotletele peste umplutură.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.