Cotlete de porc cu sos de caise
Nevoie de un fel principal fără lactate? Cotletele de porc cu sos de caise ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 494 calorii, 52G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma masa de secară, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Bufniță Cu Ochi Mari ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlete de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, Cotlete de porc cu sos de caise, și Cotlete de porc cu sos de caise.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente și presărați pe ambele părți cotletul de porc.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie; deoparte și păstrați la cald.
Scurgeți caisele, rezervând sirop.
Adăugați 6 linguri de sirop în tigaie; gătiți la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când amestecul se reduce la jumătate, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați restul de 1/2 cană de sirop și caise; gătiți 5 minute sau până când se încălzește bine.
Serviți sosul peste carne de porc.