Cotlete de porc cu sos de caise

Cotlete de porc cu sos de caise
Nevoie de un fel principal fără lactate? Cotletele de porc cu sos de caise ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 494 calorii, 52G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma masa de secară, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Bufniță Cu Ochi Mari ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlete de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, Cotlete de porc cu sos de caise, și Cotlete de porc cu sos de caise.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente și presărați pe ambele părți cotletul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați carne de porc și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Scoateți carnea de porc din tigaie; deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgeți caisele, rezervând sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Adăugați 6 linguri de sirop în tigaie; gătiți la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când amestecul se reduce la jumătate, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați restul de 1/2 cană de sirop și caise; gătiți 5 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
8
Serviți sosul peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista