Cotlete De Porc Cu Salsa Nectarină

Cotlete De Porc Cu Salsa Nectarină
Reteta cotlete de porc cu nectarine Salsan este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 2,79 USD pe porție. O porție conține 265 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți coriandru măcinat, coriandru, fructe tartinabile de caise și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de porc cu gust de nectarină, Cotlet de porc cu cinci condimente cu nectarină la grătar și salată de rucola, și Muschiulet de porc cu nectarine Avocado Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Frecați pe ambele părți ale cotletelor de porc. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți Cotletele de porc în ulei la foc mediu-mare timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scoateți pe un platou de servire și păstrați-l la cald.
3
În aceeași tigaie, combinați salsa și fructele răspândite. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gătiți și amestecați la foc mediu timp de 1 minut. Se amestecă nectarinele, cilantro și oregano; gătiți 2-3 minute mai mult sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura
NectarinăNectarină
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista