Cotlete De Porc Cu Salsa De Ananas

Cotlete De Porc Cu Salsa De Ananas
Cotletele de porc cu salsa de ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 571 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ghimbir, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc la grătar și salsa de ananas, Cotlet De Porc La Gratar ~ Ananas Salsa, și Cotlete de porc cu salsa caldă de ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați orezul și 1 2/3 căni de apă într-o cratiță medie și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scoate de pe foc și se lasă să stea până este gata de servit.
3
Între timp, tăiați o bucată de ananas de 2 inci și radeți-o pe găurile grosiere ale unei răzătoare de cutie într-un castron mare. Se amestecă ghimbirul, uleiul vegetal, 1 lingură de sos de soia și 1/4 linguriță de pudră de cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
AnanasAnanas
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
BolBol
4
Adăugați scallions și cotlet de porc și rândul său, pentru a acoperi; lasa marinat la temperatura camerei, 10 minute. Frecați ananasul rămas cu restul de 1/4 linguriță de pulbere cu cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
AnanasAnanas
Ceapa VerdeCeapa Verde
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Preîncălziți un grătar la înălțime medie. Grătați Cotletele de porc până când sunt fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Grătați scallionii și ananasul, întorcându-se ocazional, până se carbonizează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
AnanasAnanas
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se toacă aproximativ ananasul și scallionii și se transferă într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați fulgii de ardei roșu și un strop de sos de soia și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sos De SoiaSos De Soia
8
Serviți Cotletele de porc cu salsa de ananas și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
AnanasAnanas
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
OrezOrez
9
Fotografie realizată de Justin Walker

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general.
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista