Cotletele de porc cu salată de slănină de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.92 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 538 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, zahărul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Cotlete de porc cu slănină fiartă și varză de mere-inspirate de beyond Bacon: Paleo-uri care respectă întregul porc, și Cotlete De Porc Umplute Cu Slănină De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună sucul, sarea și 1 galon de apă rece. Scufundați Cotletele de porc și lăsați saramura la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Într-o tigaie mare la foc mare, încălziți uleiul. Apoi presărați cotletele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați cotletele în uleiul încălzit, apoi reduceți căldura la mediu. Căutați cotletele până se rumenesc, 4 până la 5 minute pe prima parte, apoi răsturnați și repetați procesul pe a doua parte. După ce ați gătit pe a doua parte, scoateți carnea de porc din tigaie și scurgeți excesul de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Pentru a pregăti salata de slănină de mere: întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Apoi adăugați uleiul, merele, slănina, ceapa și sarea în tigaie. Gatiti timp de 6 pana la 7 minute, amestecand pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați balsamic și zahăr, apoi reduceți oțetul timp de 2 minute. După reducere, scoateți tigaia din aragaz și amestecați untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați frunzele de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Serviți cotletele cu o gamă de părți și terminați cu salata de slănină de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.