Cotlete de porc cu salată de slănină de mere

Cotletele de porc cu salată de slănină de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.92 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 538 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, zahărul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Cotlete de porc cu slănină fiartă și varză de mere-inspirate de beyond Bacon: Paleo-uri care respectă întregul porc, și Cotlete De Porc Umplute Cu Slănină De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună sucul, sarea și 1 galon de apă rece. Scufundați Cotletele de porc și lăsați saramura la frigider peste noapte.
Într-o tigaie mare la foc mare, încălziți uleiul. Apoi presărați cotletele cu sare și piper.
Adăugați cotletele în uleiul încălzit, apoi reduceți căldura la mediu. Căutați cotletele până se rumenesc, 4 până la 5 minute pe prima parte, apoi răsturnați și repetați procesul pe a doua parte. După ce ați gătit pe a doua parte, scoateți carnea de porc din tigaie și scurgeți excesul de ulei din tigaie.
Pentru a pregăti salata de slănină de mere: întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Apoi adăugați uleiul, merele, slănina, ceapa și sarea în tigaie. Gatiti timp de 6 pana la 7 minute, amestecand pe tot parcursul.
Adăugați balsamic și zahăr, apoi reduceți oțetul timp de 2 minute. După reducere, scoateți tigaia din aragaz și amestecați untul până se omogenizează.
Adăugați frunzele de țelină.
Serviți cotletele cu o gamă de părți și terminați cu salata de slănină de mere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.