Cotlete de porc cu salată de cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu salată de cartofi. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 535 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete De Porc Cu Salată De Rucola Și Mere, Cotlet de umăr de porc cu salată de fenicul și sparanghel, și Cotlete de porc la grătar cu salată de pepene verde-castraveți.
Instrucțiuni
Feliați filetul în 8 bucăți și bateți până când au o grosime de 1/4 inch.
Așezați făina pe o farfurie. Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle. Se toacă pătrunjelul. Într-un castron separat, combinați firimiturile de pâine, pătrunjelul, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper. Înmuiați fiecare cotlet în făină, apoi în oul bătut și, în final, în firimiturile de pâine.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Lucrând în loturi, gătiți cotletele până devin aurii și fierte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte, folosind încă 2 linguri de ulei pentru al doilea lot.
Transferați pe plăci. Între timp, fierbeți cartofii în apă sărată până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Tăiați în bucăți de 1 inch. Reveniți în oală împreună cu smântâna, muștarul, tarhonul, restul de sare și piper și combinați.
Se servește cu carnea de porc.